Voileipäkakkukirja
Voileipäkakku on herkku, joka herättää monissa, etenkin 1970-1980-lukujen lapsissa nostalgisia muistoja. Sehän on ollut juhlapöydän olennainen osa niin häissä kuin hautajaisissakin.
Nyt on aika päivittää tuo kerrassaan erinomainen ruoka 2010-luvulle ja trendien harjalle! Markku Kopran ja Sari Tammikarin Voileipäkakkukirja tarjoaa lukuisia uusia reseptejä perinteiselle ajatukselle: niin makean kuin suolaisenkin ystäville, niin kalan, lihan kuin kasvistenkin suosijoille. Voileipäkakku on joskus koettu työlääksi tai hankalaksi valmistaa, mutta näin ei ensinkään ole - ja uusien ja monipuolisten makuyhdistelmien käyttäminen kakkuihin on yksinkertaisesti riemukasta puuhaa, jonka lopputulos on poikkeuksetta suussasulava.
Mukana on myös kakkuihin parahultaisen leivän resepti sekä tietysti suositukset valmiiden leipien käyttäjille.
Kovakantinen, 142 sivua