Enkelin nyrkki

Enkelin nyrkki
Enkelin nyrkki
27,90 €
Sisältää alv. 10 %

Odotettu jatko-osa futistähti Leon Brownin tarinaan.

Leon elää ystäviensä kanssa jalkapalloilijan arkea Hammersmith Unitedin akatemiassa. Siitä on tullut Leonille koti, mutta kautta varjostavat oudot uhkaukset ja varkaustapaukset. Ystävät ovat Leonille korvaamaton tuki, kun elämässä on vastoinkäymisiä. Edustusjoukkue Takojat kyntää syvällä, ja akatemialaiset saavat siinä vähitellen enemmän vastuuta. Kriisiseuran kulissit kuitenkin horjuvat, ja lopulta pelissä on koko Takojien tulevaisuus.

Jukka Behmin nuortenromaani on toinen osa Hammersmith United -jalkapalloseurasta kertovaa trilogiaa. Ensimmäinen osa Ihmepoika Leon (2023) oli lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-ehdokkaana sekä voitti Topelius-palkinnon. Sarja on kiinnostava kurkistus futismaailman kulissien taakse.

Taidokkaasti kirjoitettu tarina, mielenkiintoiset henkilöhahmot ja hauska pilke rivien välissä imaisevat lukijan mukaansa ensi riveiltä alkaen. Futismaailman kiemuroiden taustalta paljastuu nuoruuden tärkeitä teemoja, kuten itsenäistymistä, kilpailua, ystävyyttä, epäonnistumisen pelkoa ja näyttämisen halua.

Kovakantinen, 344 sivua.

Arvostelut 0 arvostelua