Dinosaurukset - visuaalinen ensyklopedia

Dinosaurukset - visuaalinen ensyklopedia
Dinosaurukset - visuaalinen ensyklopedia
28,90 €
Sisältää alv. 10 %

Riippumatta siitä, selaavatko lapset tätä kirjaa uteli-aisuuttaan tai etsivätkö he tietoa tietyistä esihistoriallisista eläimistä, sadat kiehtovat kuvat ja yllättävät faktat lumoavat heidät ja saavat heidät viihtymään kirjan parissa yhä uudestaan.

Rekonstruoidut dinosaurukset ja uusimmat fossiililöydöt herättävät henkiin Tyrannosaurus rexin luita murskaavat hampaat, massiivisen Argentinosauruksen ja ilmoja hallinneen Hatzegopteryxin valtavat siivet. Dinosaurusten ja muiden esihistoriallisen eläinten profiilit paljastavat sivu toisensa jälkeen uusimpiin tutkimustuloksiin pohjautuvia tietoja, ja tietolaatikoista ilmenevät kunkin eläimen eläinryhmä, elinympäristö, aikakausi, ravinto ja elinalue fossiililöytöjen perusteella. Myös eläimen koko käy ilmi sekä absoluuttisena mittana että ihmiseen suhteutettuna.
Löydä nopeimmat, suurimmat ja hurjimmat eläimet, tutki niiden elinympäristöjä, tutustu niiden kynsiin ja piikkeihin ja lue, miten fossiililöydöt auttavat tutkijoita selvittämään niiden saloja.

Tämä erityisesti 7-11-vuotiaille lapsille ihanteellinen teos profiloi kaikki merkittävimmät dinosaurukset sekä muinaisia kaloja, lentoliskoja, merimatelijoita ja varhaisia nisäkkäitä. Kovakantinen. 208 sivua.

Arvostelut 0 arvostelua