Lannistumattomat

Lannistumattomat
Lannistumattomat
25,00 €
Sisältää alv. 10 %

Ota Piilaakson opit käyttöösi

Neljätoista tositarinaa yrittämisestä, epäonnistumisesta ja menestyksestä kovan kilpailun ja rajattomien mahdollisuuksien kaupungissa. Apple, Google, PayPal, eBay... Kalifornian San Franciscossa sijaitseva Piilaakso tunnetaan satumaisen menestyneistä teknologiayrityksistään. Mutta mikä tekee alueesta niin houkuttelevan, että kymmenettuhannet ihmiset eri puolilta maailmaa hakeutuvat sinne liikeideoineen? Entä millaista siellä on startup-yrittäjän arki? Ja ennen kaikkea, miten Piilaakson kokemukset, koettelemukset ja voitot ovat sovellettavissa Suomeen?

Lannistumattomissa neljätoista Piilaaksoon asettunutta suomalaisyrittäjää kertoo oman tarinansa. Kertomuksiin mahtuu niin konkursseja kuin miljoonavoittoja, niin turhautumista kuin suurta onnistumisen iloa. Joukossa on paitsi tuttuja nimiä myös menestyneitä yrittäjiä, joiden tarina on tähän saakka ollut vain pienen piirin tiedossa.

Hanna Artman, FM, on viestinnän ammattilainen. Hän työskentelee San Franciscossa viestintästrategioiden parissa ja opettaa City College of San Franciscossa. Hänen asiakkaitaan ovat olleet niin startupit kuin valtion organisaatiot.

Liisa Jokinen, FM, on kirjoittaja ja valokuvaaja, joka tunnetaan katutyyliä dokumentoivista Hel Looks ja SF Looks -internetsivustoista. Jokisen erikoisalaa ovat suomalainen muoti ja design, joista hän on kirjoittanut ja toimittanut kaksi kirjaa. Vuonna 2015 hän oli kuratoimassa suomalaisen muodin näyttelyn Designmuseoon.      Pehmeäkantinen. 166 sivua. v. 2016 painos.                           

Arvostelut 0 arvostelua