Suomen luonto, koululaisen pikkujättiläinen

Suomen luonto, koululaisen pikkujättiläinen
Suomen luonto, koululaisen pikkujättiläinen
35,00 €
Sisältää alv. 10 %

Suuri näyttävästi kuvitettu koko perheen luontokirja esittelee Suomen luonnon eliölajit leppäkertusta karhuun ja sinivuokosta herkkutattiin.
Opi tuntemaan Suomen eläinten, hyönteisten, kasvien ja sienten erityispiirteet ja elinympäristöt. Lue eläinten tavoista ja elämästä metsissä, soilla ja kulttuuriympäristöissä. Opi erottamaan rouskut, haperot ja tatit  toisistaan. Opi tietämään, mikä ero on rusakolla ja metsäjäniksellä tai kaali- ja nokkosperhosella.

Mitä luonnossa saa ja voi tehdä? Kirjassa selvitetään jokamiehen oikeudet lapsen näkökulmasta ja opastetaan mm. telttailussa ja tulen turvallisessa teossa.
Omat lukunsa löytyvät yleisimmistä luontoon liittyvistä harrastuksista kuten esimerkiksi retkeilystä, vaelluksesta ja kalastuksesta kaikkina vuodenaikoinamme, lintubongauksesta sekä marjojen, sienten ja villiyrttien keruusta.
Koko perheen luontokirja kannustaa kulkemaan luonnossa sekä havainnoimaan ympäristöä avoimin mielin, uutta oppien ja nauttien pohjoisen luontomme kauneudesta ja rikkaudesta.
Jos pidät luonnossa liikkumisesta ja luonnon aarteiden ihmettelystä, tämä kirja on juuri Sinulle.   Kovakantinen,364 sivua.                              

                         

Arvostelut 0 arvostelua