Vain parasta, Kari

Vain parasta, Kari
Vain parasta, Kari
25,00 €
Sisältää alv. 10 %

Professori Kari Suomalainen (1920-1999) oli terävän, oivaltavan huumorin mestari - pilapiirrostaiteen nero. Kari tarttui rohkeasti päivänpolttaviin aiheisiin osuen naulan kantaan - koskivatpa ne sitten politiikkaa, urheilua tai mitä tahansa yleisesti kiinnostavaa aihetta.

Kekkonen ei päässyt vähällä, vaikka presidentti olikin, ja samanlaisen huomion kohteeksi nousivat niin Koivisto kuin Ahtisaarikin. Julkisuuden henkilöiden ohessa Kari seurasi tarkasti myös ns. tavallisen kansan elämää; niin 'Römpän ukko' kuin 'Hiski Kutiainen', leva-Kaisasta puhumattakaan, tarkkailivat maailmaa monesta eri näkökulmasta, ja hauskan osuvasti.

Valtakunnan luulosairaaksi itseään tituleerannut Kari tiesi kaiken kertomisen arvoisen niin vanhenemisesta kuin lääketieteestäkin. Hallussa olivat myös menestymisen avaimet ja tietenkin autojen ihmeellinen maailma.

Ja mikä parasta - Karin piirrokset ovat ajankohtaisia yhä tänäänkin. Karin  - vain parasta -teokseen on koottu vuosien varrelta Mestarin parhaita piirroksia. Kirjaa täydentää Karin tyttären Lilli Earlin viehättävän raikas elämäkertakuvaus isästään.  

Arvostelut 0 arvostelua