Viettelys

Viettelys
Viettelys
23,00 €
Sisältää alv. 10 %

Maggie Stiefvaterin Väristys-sarjan itsenäinen jatko-osa!

Jokainen uskoo tuntevansa Colen tarinan. Rocktähti. Narkkari. Alamäki. Katoaminen. Mutta vain muutama ihminen tietää Colen synkimmän salaisuuden, hänen kykynsä muuttua sudeksi.

Yksi näistä ihmisistä on Isabel. Hetken aikaa Isabel ja Cole rakastivat toisiaan, mutta siitä tuntuu kuluneen kokonainen ihmiselämä. Nyt Cole on taas valokeilassa. Vaaravyöhykkeellä. Isabelin elämässä. Mutta voiko tämän syntisen pelastaa?

Vuonna 2010 Väristys-kirjan Sam ja Grace veivät lukijoiden sydämet. Sudeksi muuttuvan pojan ja päällepäin tavallisen tytön rakkaustarina sai vierelleen kaipuuta ja rock n' rollia tihkuvan tragedian, kun Häivähdys- ja Ikuisuus-kirjoissa äänen saivat kovapintainen kaunotar Isabel ja ihmissudeksi muuttunut rock-kukko Cole - ja he miltei varastivat show n runollisilta rakastavaisilta. Viettelys on Isabelin ja Colen tarina.

Maggie Stiefvater nousi maineeseen Väristys-trilogiallaan. Hän kuvaa itseään näin: Historian pääaineopiskelijan, kalligrafiaopettajan, häämuusikon, teknisen kustannustoimittajan, ratsastustaiteilijan myrskyistä elämää kokeiltuani olen asettunut asumaan Virginiaan keskelle ei-mitään seuranani hurmaavan tiukkapipoinen aviomies, kaksi lasta, neljä harrastuksekseen piereskelevää koiraa ja vuoden 1973 Cameron, jonka nimi on Loki. Lue lisää Maggiestä osoitteessa maggiestiefvater.com.

Arvostelut 0 arvostelua